Irodaszer

Irodaszerek és papíráru beszerzése, egyedi árakon, cégre szabva.

Irodaszer beszerzés

A mindennapi irodai munka során számos olyan alapvető kellékekre van szükség, amelyek elengedhetetlenek az adminisztrációs munkavégzés folyamán. Gondoljunk csak olyan központi eszközökre, mint a nyomtatópapír, a festékpatron vagy a borítékok. De ezenfelül szükség van iratrendezőkre, mappákra, tárolókra, irattálcákra, jegyzettömbökre, golyóstollakra, bélyegzőkre, stb. A lista nagyon hosszú és csak a legszükségesebbeket említettük. Érdemes egy gondos jegyzéket készíteni, ahol nyomon követhetjük, miből mennyi fogy és ennek fényében rendelésünket időben el tudjuk majd készíteni. Nincs is annál idegesítőbb, ha valami hirtelen elfogy, és akkor döbbenünk rá, hogy nem áll rendelkezésünkre újabb.

rivo irodaszer

Bízza ránk beszerzéseit

Bízza cégünkre irodaszer beszerzését. Több mint 15 éves kereskedelmi tapasztalattal és gyártói kapcsolatokkal rendelkezünk, így kedvező árakat tudunk kialakítani partnereinknek. Minden olyan termék megtalálható kínálatunkban melyre egy iroda működéséhez szükség van. Fontosnak tartjuk a hosszú távú, stabil és megbízható partnerkapcsolatokat. Olyan minőségi szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, melyek leveszik vállukról az irodaszer rendelés terheit, ezáltal megkönnyítve cégük működését.

A modern vállalkozások stratégiai partnere irodaszerben is, a NextDigital!

Árajánlatkérés, kötelezettségek nélkül

Felmérjük vállalkozása irodaszer igényeit, melyre egyedi ajánlatot készítünk 24 órán belül. Küldje el nekünk azoknak a termékeknek a listáját, melyeket rendelni szeretnének vagy vásárolni szoktak. A kapott listát egyedi árakkal ellátva, 1 napon belül visszaküldjük Önnek. Minden termékre 100% garanciát vállalunk.

Miért érdemes minket választani?

Előnyeink

Irodaszer készleteinket folyamatosan bővítjük a vásárlóink igényei szerint. A mindennapi irodai munkához szükséges termékeket kínáljuk a lehető legkedvezőbb árakon, garanciális minőséggel. Célunk, hogy vevőink válláról minden terhet egyszerre levehessük azzal, hogy egyedi árakat biztosítunk, és „mindent beszerezni egyhelyen” elméletünkkel könnyítést biztosítsunk számukra a vásárlások alkalmával. Árajánlatainkat gondosan kidolgozva kínáljuk céges szinten, megbízható és minőségi termék szállításával. Nyugodt lehet, mi nem fogunk semmit sem kifelejteni a listáról!

Termékkategóriák

Iratrendezési termékek

Iratrendezők, genothermek, irattartó papucsok. Minden egy helyen irataink rendszerezéséhez.

Irodai papíráru

Fénymásolópapír, nyomtatványok, borítékok, etikett és minden ami papíráru.

Irodai kisgépek

Tűzőgépek, lyukasztók, bélyekzők, kapocskiszedők széles választékban.

Irodai kiegészítők

Írószertartók, asztali rendszerezők, jegyzettömbbök és minden ami irodai kiegészítő.

Írószerek

Irodánk alapvető kellékei az írószerek. Golyóstollak, zseléstollak, szövegkiemelők széles választékban.

Nyomtató kellékanyag

Lézer és tintasugaros nyomtatókba, illetve multifunkciós gépekbe forgalmazunk tonereket, tintapatronokat minden típusba.

Ragasztás, vágás, hibajavítás

Ragasztószalagok, ollók, hibajavítók széles körben, magas minőségben.

Iskolaszerek

Minden egy helyen, ami egy iskola vagy óvoda számára alapvető kellék. Gyurmák, színes ceruzák, füzetek, temperák.

Csomagolástechnika

Csomagoló szalagok, cellux, nyújtható fólia, légpárnás fólia és minden ami a csomagoláshoz kell.

Árajánlatkérés: info@nextdigital.hu

Intézmények irodaszer ellátása

Közületek és intézmények irodaszer beszerzésének teljes körű lebonyolítását vállaljuk. Meghívásos és nyílt pályázatok, eszközbeszerzések, gyors és precíz kivitelezése. Forduljon hozzánk bizalommal!