Létesítményüzemeltetés 

Amikor egy irodaház berendezéséről van szó, akkor gyakran azt sem tudjuk, hogy melyik pontnál kell kezdeni. Ahhoz, hogy megfelelő helyszínt biztosítsunk a dolgozók számára, nemcsak a kényelmükről és a biztonságukról, hanem a megfelelő munkamenetről is gondoskodnunk kell.

iroda épület

Sok irodában egynél több széfre lesz szükségünk, ahova nem feltétlenül a pénzt, hanem a fontos és titkos iratokat tudjuk elzárni. Nem mindegy, hogy milyen méretet választunk, ahogy a biztonsági fokozatnál is találunk többfélét.

A tűzoltókészülékek elengedhetetlen fontossággal bírnak, és minden iroda szerves részét kell képezniük. Fontos, hogy a kötelezőnél akár több darabot is kihelyezhetünk, hogy még nagyobb legyen a dolgozók esélye egy esetleges baleset során.

Az információs és tájékoztató jelek az ajtókra fognak kerülni. Ide tartoznak a női és férfi mellékhelyiségek, a dohányzásra kijelölt helyeket jelölő táblák, vagy akár a mostani helyzetben használt maszk viselése kötelező táblák is.

Nem szabad elfeledkezni a szennyfogó szőnyegekről sem, ahogy a hosszabbítók is biztosan jól fognak jönni. A takarításhoz használatos kellékekről szintén gondoskodni kell, ahogy illik minden asztal mellé kihelyezni egy saját szemetest is.

A higiéniai eszközök nemcsak a mosdókban, hanem az irodában is jól jöhetnek, sokat ujjnedvesítőt is használnak, hogy elkerüljék a hagyományos nyalogatást. Mindegy, hogy mire van szüksége az adott létesítménynek, a NextDigital akár a komplett épületet fel tudja szerelni a bútoroktól kezdve az utolsó szemetesig.