Hogyan zajlik egy profi műkörmös weboldal készítése? 

Szeretjük az olyan ügyfeleket akik innovatívan gondolkoznak és nyitnak az új dolgok felé a siker érdekében. A szolgáltató ágazatban nem annyira megszokott dolog, hogy saját weboldalt készíttet például egy fodrász, egy kozmetikus vagy esetünkben egy műkörmös. Edit azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy szeretne egy olyan weboldalt ahol a leendő vendégei megismerkedhetnek a műköröm fajtáival és technikával ami segítségével könnyebben el tudják dönteni melyik technikával készült köröm lenne számukra a legmegfelelőbb választás.

Hogyan épült fel a honlap?

Első lépésként egyeztettük ügyfelünkkel, hogyan is képzeli el leendő weboldalát. Egy letisztult, modern és csajos weboldal készítése volt a feladatunk. Részletes megbeszélés előzte meg munkánkat így tudtuk, hogy több műkörmös technikát is be kell mutatnunk melyeket külön oldalakba rendeztünk, hogy a látogatók könnyedén eligazodhassanak. Logót is készítettünk, melyet más csatornákon, például a facebookon is fel tud használni ügyfelünk. Megrendelőnk és szövegírónk segítségével, összeállítottuk az weboldal szöveges tartalmait.

Keresőoptimalizálás

Amikor elkészültünk az arculati és tartalmi elemekkel, a weboldal minden oldalát beállítottuk a mindenkori keresőoptimalizálási irányelvek szerint, mely segítségével könnyen rátalálhatnak az új, potenciális ügyfelek az elkészült weboldalra, anélkül, hogy pénzért hirdetést adnánk fel.

A weboldal minden url-jét megfelelően beállítottuk és a meghatározott kulcsszavakra optimalizáltuk. Ezen kívül minden olyan SEO beállítást elvégeztünk amely hozzájárul a honlap keresőben való jó szerepléséhez.

Felhasználóbarát megjelenés

Minden oldalról eljuthatnak a látogatók a weboldal olyan fontosabb oldalaira mint például az ár lista megtekintése, vagy időpont foglalás és elérhetőségek menüpont. Létrehoztunk egy olyan oldalt is ahol a leendő vendégek megtekinthetik a kész műkörmöket amelyből ihletet meríthetnek leendő körmükhöz.

Marketing és kimutatások

A kész weboldalt összekötöttük egy Google Analytics fiókkal, mely segítségével pontos kimutatásokat készíthetünk a honlap látogatóiról és a látogatók viselkedéséről. Facebook fiókkal is összekapcsoltuk, hogy az olvasók egy kattintással megtekinthessék partnerünk Facebook oldalát is, ahová naponta tölt fel tartalmat és új képeket munkáiról.

Tekintse meg az elkészült weboldalt: Műkörmös Debrecen