Céges levélpapír, előnyomott boríték és minden egy helyen!

Amikor nyomdai munkákról beszélünk, akkor nem feltétlenül egy adott anyag kinyomtatására gondolunk, hiszen ezt egy hagyományos nyomtató is könnyedén el tudja végezni. Vannak azonban olyan termékek, amit érdemes szakemberre bízni, főleg, ha a cégünk arculata múlik rajta.

céges levélpapír

Saját arculat

Sok irodaház használ saját nyomtatványokat, szükségük lehet mappákra, vagy éppen reklámanyagot készítenek. Úgy tartják, hogy az emberek minél többször látnak valamit, annál nagyobb eséllyel fogják megvenni, ezt pedig minden lehetséges felületen el kell érnünk. Az internet mellett nagy szerepet kell fordítani a nyomtatott sajtóra, így készülnek el a névjegykártyák, vagy más kisebb magazinok, amit a vevő magával tud vinni.

Szórólapok, kiadványok, reklámajándék

A szórólapok is lehetnek a sajátjaink, nem feltétlenül kell azzal beérnünk, hogy csak egy hasábban szerepelünk a helyi újság utolsó oldalán. Emellett az ajándékokról sem szabad megfeledkezni, hiszen minden vevő szeret valaki kis extrát hazavinni egy sikeres vásárlás után. Ez a plusz a területünktől függetlenül lehet akár papírból is, azonban gondoskodni kell a tökéletes nyomtatásáról.

A minőség garantált

Amennyiben a cégünk logója egy olyan mappán landol, ami kétszeri kinyitás után szétesik, úgy éppen a rossz reklám fogja felhívni az emberek figyelmét, viszont lehet, hogy ezt nem szeretnénk. Ha szükségünk van minőségi nyomdai munkák elkészítésére, akkor válasszunk a NextDigital lehetőségei közül. A kedvező árak mindenkinek elnyerik majd a tetszésüket, arról nem is beszélve, hogy a minőség garantált.