Ózonos fertőtlenítés 

Hatásos, biztonságos, környezetkímélő

Professzionális ózonos fertőtlenítés szolgáltatását vállaljuk cégeknél, rendelőkben, közintézményekben, vagy akár az Ön otthonában is! A levegő és légtér fertőtlenítésének komplex megoldása napjainkban a biztonság és megelőzés védjegye, bizonyos területeken pedig a mindennapi folyamatos munka alapfeltétele. Az ózonnal történő fertőtlenítés hatékonysága maximális, a fertőtlenítés végeztével pedig maradéktalanul biztonságos ránk-, és környezetünkre nézve is.

iroda fertőtlenítés
steril iroda

Miért az ózonos fertőtlenítés?

Mert egy kimagaslóan biztonságos megoldást és tökéletes eredményt kapunk általa. Tudományosan bizonyított tény, hogy az ózon rendkívül hatékony vírus-, és baktériumölő hatású, ráadásul a penészgombák spóráit is tökéletesen pusztítja. Míg a hagyományos vegyszerekkel szemben a mikroorganizmusok képesek védelmet felépíteni, az ózon ellen tehetetlenek, így eljárásunk többszörösen hatékony, mint az általános fertőtlenítési megoldások. Bár az ózon maga szúrós szagú, azonban rendkívül instabil molekula, és a fertőtlenítést követő egyszerű szellőztetés során lebomlik O2 molekulává, és a területet immár tökéletesen fertőtlenítve újra, nyugodtan használhatjuk.

A modern vállalkozások stratégiai partnere egészségmegőrzésben is a NextDigital!

fertőtlenítés

Fertőtlenítési szolgáltatásaink

2 féle ózonos levegő és felület fertőtlenítési megoldásaink közül választhat, melyet professzionális gépeinkkel specializáltan végzünk.
• Ózon gáz, vagyis O3 légferőtlenítés
Ez egy általánosan elterjedt megoldás a klímák fertőtlenítésétől kezdve a medencék vizén át az otthonokig egyaránt. Általa nagyságrendileg 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítést kaphat, mint például egy klórral történő fertőtlenítés során.
• Grazer Guard O3 ózon gáz + organikus enzim + nano ezüst
Ipari, professzionális fertőtlenítő gépünk 1 hónapra képes egy tartós vírus-, és baktériummentes felületet képezni. A technológia során egy hidegködös eljárás segítségével fertőtleníti a levegőt és felületeket, mely tökéletesen antibak-teriális réteget képez – organikus enzim/nano ezüst – és precíz védelmet nyújt egy hónapon át. Az eljárás egészségünkre teljesen biztonságos. Ezen felül a technika az ózon generátor munkáját is magában foglalja, mely nagy teljesítményével biztosítja a mikroorganizmusok elleni védekezést.

Melyik fertőtlenítési megoldásunkat ajánljuk Önnek?

Az ózonos gázos megoldást elsősorban lakásokban alkalmazzuk, így magánszemélyek számára ajánljuk. Árban is ez a kedvezőbb megoldás.
Azonban ha sok ember tartózkodik egy helyiségben, esetlegesen az átmenő forgalom is jelentős – patikák, rendelők – ott már a Grazer Guard technológia lesz az optimális választás.

Mennyi időt vesz igénybe a helyiség fertőtlenítése?

A fertőtlenítési idő mindig a helyiség nagyságának a függvénye, példaként egy 50nm-es terület ózonos fertőtlenítése 1 óráig tart, míg 100nm esetében ez 90 percet vesz igénybe. Kiemelten fontos, hogy a kezelés ideje alatt nem tartózkodhatnak emberek, állatok és növények sem a kezelendő helyiségben.

baktériumok

Kiknek ajánljuk az ózonos fertőtlenítést?

Ajánljuk:

· Magánszemélyek számára az otthonok fertőtlenítéséhez
· Nagyobb áruházak fertőtlenítésére
· Boltok fertőtlenítésére
· Irodák fertőtlenítése
· Rendelők fertőtlenítése
· Gyógyszertáraknak
· Tömegközlekedési eszközök fertőtlenítésére
· Autó kölcsönzőknek
· Szállodák fertőtlenítése
· Munkásszállók fertőtlenítése
· Hostel fertőtlenítése
· Edzőtermek, tornatermek fertőtlenítése
· Iskolák fertőtlenítése
· Éttermek fertőtlenítése

Árajánlatkérés: info@nextdigital.hu