Számítástechnika

Informatikai eszközbeszerzés kényelmesen

Teljes körű informatikai eszközbeszerzés

Nincsen két olyan iroda, ami hasonló szükségletekkel rendelkezik, vagy ahol ugyanazokat az eszközöket találjuk meg. Azonban az informatika mára olyan központi részét képezi az irodáknak, hogy nem is tudjuk elképzelni az életünket nélkülük. Azok a cégek, akik nem veszik fel a gyorsan fejlődő ütemet, előbb vagy utóbb lemaradnak.

Az informatikai eszközök megvásárlása sokszor borsot törhet az orrunk alá, főleg akkor, ha nem tudjuk pontosan, hogy mire van szükségünk. Ha csak azt a szót halljuk, hogy számítógép, akkor rengeteg márka és fajta eszünkbe juthat, azonban ki tudja, hogy melyik a legjobb az irodai munkához? Amikor az embernek hosszú órákon keresztül kell néznie a képernyőt, akkor nem mindegy, hogy mi van előtte, de ugyanez elmondható az eszközök gyorsaságáról is.

informatikai eszközök
nyomtató

Mit mondhatunk a nyomtatókról?

A mai napig megy a vita, hogy melyik a legjobb márka. Vannak lézerrel és hagyományos festékkel működők, viszont nemcsak árban, hanem a végeredményben is meg fog látszani, hogy melyiket választottuk. Viszont azt be kell vallani, hogy nyomtató nélkül kevés iroda fog sokáig fennmaradni, pont ezért, lehet, hogy többre is szükség lesz.

A modern vállalkozások stratégiai partnere informatikában is a NextDigital!

kiegészítők

Minden egy helyen!

Az informatikai eszközök közé tartoznak még a telefonok, az egerek, a jó minőségű billentyűk, fénymásolók, plotterek és még rengeteg más, amit folyamatosan ellenőrizni és szervizelni kell. Az sem mindegy, hogy ezeket az eszközöket külön-külön kell megvennünk, vagy beszerezhetjük egyszerre. A NextDigital gondoskodik minden informatikai eszközről, mindezt úgy, hogy a kedvező árak mellett az országos kiszállítást is vállalja.

Termékkategóriák

Számítógép

Asztali számítógép, All in one számítógép, vékony kliens, notebook.

Szerver

Blade, rack, torony, storage

Komponens

Alaplap, bluetooth adapter, bővítő és vezérlőkártya, hangkártya, ház, hűtés, memória, merevlemez, optikai meghajtó, processzor, raid vezérlő, SSD, tépegység, videókártya.

Periféria

Billentyűzet, egér, monitor, vonalkód olvasó, szünetmentes tápegység.

Nyomtató, fénymásoló

Lézernyomtató, fénymásológép, plotter nyomtató, tintasugaras nyomtató, blokknyomtató, címkenyomtató.

Nyomtató kellékanyag

Lézer és tintasugaros nyomtatókba, illetve multifunkciós gépekbe forgalmazunk tonerek, tintapatronokat minden típusba.

Árajánlatkérés: info@nextdigital.hu