Weboldal készítés

Modern weboldal készítés kedvező áron, rövid határidővel és rejtett költségek nélkül!

Modern kinézet, keresőbarát funkciók

Weboldal készítés modern kinézettel, mobil és keresőbarát funkciókkal, mindez versenyképes áron és rejtett költségek nélkül. Teljes körű marketing szolgáltatásaink keretében keresőoptimalizálást, marketing szövegírást, valamint Google Ads és Facebook hirdetések lebonyolítását végezzük, és össze is hangoljuk őket elkészült honlapjával.

Szakképzett tudással állunk rendelkezésére a legmodernebb weboldalak kivitelezéséhez.

Mitől igazán jó egy weboldal?

Akkor lesz sikeres, ha látogatója maximálisan elégedett a funkciójával, ami annyit takar: könnyen kezelhetőségének hála, bárki gyorsan és hatékonyan megtalálja a számára leginkább kulcsfontosságú információkat. A hangsúly a felhasználóbarát kivitelezésen, és a könnyen kezelhető látványon alapszik, de emellett nem elhanyagolható szempont a korszerűség és minőségi kidolgozás megléte sem. Ne felejtsük el, egy jól működő vállalkozásnál különösen fontos, hogy rendelkezzen egy gyorsan elérhető és friss tartalmakat közvetítő egyedi honlappal. Ha pedig egészen okosan szeretnénk kihasználni a weboldalunk adta lehetőségeinket, akkor közösségi oldalainkat egyszerűen csak összecsatoljuk a már meglévő portálunkkal. Ezáltal népszerűvé válhat minden közösségi platformunk. Az eredmény pedig nem más, mint a széles közönség réteghez vezető út legbiztosabb megtalálása.

Miért jó ha minket választ?

15 éves kereskedelem és marketing tapasztalattal, számos elégedett üzleti partner mellett cégünk profi szinten végzi weboldalak teljes körű elkészítését, a domain regisztrációtól egyenesen a kész weboldalig.

Válasszon minket, és megálmodjuk együtt a vállalkozása számára legtökéletesebb weboldalt!

Weboldal készítés elérhető áron!

Ismerje meg azokat a profi funkciókat melyekkel honlapja megállja a helyét az online világban. Professzionális és okos funkciókat használunk, hogy Ön megnyerje ügyfelei tetszését és kiváló első benyomást keltsen! Mindezt elérhető árakon és rövid határidővel!

Mobilbarát megjelenés

Weboldala minden mobileszközön kifogástalanul fog megjelenni és könnyen kezelhető lesz!

Keresőoptimalizálás

Elkészült honlapja összes oldalát kérésére beállítjuk a mindenkori keresőoptimalizálási irányelveknek megfelelően.

Kapcsolati űrlapok

Oldala látogatói üzenetet küldhetnek Önnek közvetlenül akár honlapja bármelyik aloldaláról.

Okos menüpontok

Ahogy partnerei böngészik az oldalt, a menü választó gomb követi azt és igazodik hozzá, így nem kell mindig az oldal elejére görgetnie.

Főoldalra modul

Honlapja minden oldalán megjelenik vállalkozása logója, így bármelyik oldalról egy kattintással visszamehet főoldalára.

Hírek, Blog

Létrehozzuk és kérésére folyamatosan frissítjük híreit és blogcikkeit, egyedi tartalmait.

Biztonságos weboldal

Oldala az első pillanattól kezdve megkapja azt az SSL tanúsítványt, amivel biztonságos honlap minősítést kap.

Gyors oldalbetöltés

Felgyorsítjuk weboldalát mellyel villámgyors betöltést és felhasználóbarát működést biztosítunk.

Google Analytics

Weboldalát összekötjük egy Google Analytics fiókkal, ahol Ön is bármikor nyomon követheti oldala látogatóit.

Korlátlan email cím

Weboldalához korlátlan számú email címet tudunk készíteni, így akár minden kollégának lehet saját email címe.

Weboldal készítés lépései

Első és legfontosabb lépés, hogy meghatározzuk leendő honlapunk célját. Tervezzük meg előre, hogy az oldalunkra érkező látogatókkal mit szeretnénk elérni. Ennek hiányában bele sem tudunk kezdeni a weboldal készítésbe. Ha cégünk bevételét szeretnénk növelni, ahhoz is meg kell határozni weboldalunk konkrét célját. Szolgáltatásunkat vagy termékünket szeretnénk azonnal értékesíteni? Új árajánlatkéréseket szeretnénk kapni, vagy hírlevél feliratkozókat gyűjteni? Ha ezekre a kérdésekre tudjuk a választ, már el is kezdhetjük a weboldal készítés kivitelezését.

Mérések, kimutatások

Nagyon fontos, hogy weboldalunk eredményei mérhetőek legyenek. Ezt azt jelenti, hogy látjuk az oldalunkra érkező emberek mit csinálnak, hova kattintanak. Ezekben a mérésekben partnerünk a Google ingyenes szolgáltatása a Google Analytics. Ezzel a szolgáltatással pontos számokat kapunk a látogatóink viselkedéséről és látjuk, hogy miket csinálnak weboldalunkon. Ezért fontos egy weboldal készítés során a pontos adatgyűjtés.

Keressen minket bizalommal és mi 24 órán belül megküldjük Önnek egyedi ajánlatunkat!

Garantáljuk a minőséget, számos elégedett üzleti partnerünk pozitív visszajelzése igazolja számunkra, hogy hitelességünk és magas színvonalunk töretlen a piacon.

Nyerje el Ön is ügyfelei tetszését és ajánlja bátran szimpatikus weboldala elérhetőségét!